Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κ. Γαβρόγλου ενημέρωσε και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 22:26

Ακολουθώντας την πάγια, πλέον, συνήθεια των υπουργών που επισκέπτονται τη Λάρισα και παρά το πολύ σφιχτό πρόγραμμά του, ο Κ. Γαβρόγλου βρέθηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συζήτησε με στελέχη του κόμματος.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε από νωρίς το πρωί και μετά τη συνέντευξη Τύπου, αργά το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους, πριν αναχωρήσει για τον Βόλο, όπου τον ανέμενε νέο μπαράζ συναντήσεων. Στα γραφεία της Νομαρχιακής τον υποδέχτηκε ο αναπληρωτής γραμματέας Βασ. Ζωγράφος, μαζί με μέλη της Γραμματείας και άλλα στελέχη του κόμματος, κυρίως εκπαιδευτικούς. Παρόντες και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευαν στις επαφές του.

Ο υπουργός, σε χαλαρή πλέον διάθεση, καθώς βρισκόταν ανάμεσα σε δικούς του, μίλησε για το θέμα της συνένωσης εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ίδρυση του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αλλά και γενικότερα θέματα της αρμοδιότητάς του, όπως την επικείμενη ανακοίνωση του νέου τρόπου εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Σημειώνοντας ότι αρκετά θέματα που είχε προγραμματισμένα η κυβέρνηση καθυστέρησαν, και δικαιολογημένα, λόγω της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική.

Ζ.

Gallery άρθρου