Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αχώριστοι και στις σπουδές

ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2018 22:12

Μαζί στη ζωή, μαζί και στις σπουδές. Ο Αντώνης και ο Δημήτρης Ζέρβας είναι δίδυμα. Αχώριστα αδέρφια από μικροί και όπως όλα δείχνουν την ίδια πορεία θα έχουν και στο μέλλον. Η χθεσινή μέρα ήταν μέρα γιορτής για όλη την οικογένεια.

Ο Αντώνης και ο Δημήτρης κατόρθωσαν να περάσουν στην Ιατρική Σχολή Λάρισας και με πολύ καλή σειρά μάλιστα, 4ος και 5ος. Διπλή η επιτυχία, διπλή και η χαρά για τους γονείς.

Τα δύο αδέρφια μίλησαν στην «Ε» για το γεγονός ότι και οι δύο είχαν κοινό στόχο που πέτυχαν αλλά και γιατί επέλεξαν να σπουδάσουν στον τόπο τους. Όπως σημείωσαν η επιλογή της Ιατρικής Λάρισας δεν ήταν τυχαία καθώς γνώριζαν για το κύρος της σχολής και το επίπεδο των σπουδών, ενώ το προηγούμενο διάστημα παρακολούθησαν εκδηλώσεις στον χώρο και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και με καθηγητές της σχολής. Προφανώς όσοι ισχυρίζονται ότι τα αδέρφια που είναι δίδυμα έχουν τα ίδια συναισθήματα, φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση του Αντώνη και του Δημήτρη, αφού και οι δύο νιώθουν ότι η Ιατρική είναι ένας κλάδος συναρπαστικός που μπορεί να τους οδηγήσει σε πολλά και ενδιαφέροντα μονοπάτια. Το γεγονός ότι θα σπουδάσουν μαζί τούς ικανοποιεί κιόλας, αφού από τώρα σχεδιάζουν ενδεχόμενα συνεργασίας τόσο στο πανεπιστήμιο, όσο και αργότερα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Τα δύο αδέρφια νιώθουν ευγνώμονες για τη στήριξη που είχαν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής από τους εκπαιδευτικούς του 32ου Δημοτικού Σχολείου και αργότερα του Μουσικού Σχολείου, αλλά και για τους γονείς τους που στάθηκαν διακριτικά στο πλευρό τους, παρέχοντάς τους ενθάρρυνση και στήριξη στις επιλογές τους.

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ