Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτή λήξης για την «Κατασκήνωση στην Πόλη»

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 15:14

Ο Δήμος Λαρισαίων με αφορμή την ολοκλήρωση της Γ΄ περιόδου του επιτυχημένου προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη - Καλοκαίρι 2018» διοργανώνει τη γιορτή «Κατασκήνωση στην πόλη, μια παρέα είμαστε όλοι!», σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου μπροστά στην Ιατρική Σχολή.

Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «σε μια πόλη τόσο σπουδαία όπως η δική μας, η Λάρισα, πού να κρύβεται άραγε ο θησαυρός της; Με τι να μοιάζει; Έχει χρώματα; Έχει μουσικές; Έχει παιχνίδια και χαρά; Τι κερδίζει ο τυχερός που θα τον βρει; Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού, να λύσουν γρίφους, να παίξουν παιχνίδια και να μοιραστούν υπέροχες εκπλήξεις.

Πολλές πρωτότυπες δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί για τα παιδιά με στόχο να αποχαιρετήσουμε γλυκά το καλοκαίρι, να υποδεχτούμε το φθινόπωρο και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Η "Κατασκήνωση στην Πόλη", το χαρούμενο καταφύγιο των παιδιών στο ζεστό καλοκαίρι με το πλούσιο πολιτιστικό και παιδαγωγικό πρόγραμμα, κέρδισε και τη φετινή χρονιά την αγάπη των παιδιών καλλιεργώντας την αξία της φιλίας, του παιχνιδιού, της δημιουργικότητας.

Σας περιμένουμε όλους με ιδιαίτερη χαρά, για να γεμίσουμε την καρδιά της πόλης, στην πλατεία Ταχυδρομείου με γέλια, παιχνίδια και φωτεινά χαμόγελα».