Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Οι Λαρισαίοι εμπιστεύονται τις δομές του Δήμου»

* ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ 2.500 ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:16

«Οι Λαρισαίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου μας» τόνισε χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης κατά τον καθιερωμένο αγιασμό στους παιδικούς σταθμούς, με αφορμή και την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ο κ. Καλογιάννης παρέστη στον αγιασμό του 10ου Παιδικού Σταθμού, στην οδό Καραγάτση όπου, απευθυνόμενος σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς ευχήθηκε «καλή και δημιουργική χρονιά». Αναφέρθηκε εκτενώς στις δράσεις του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των οικογενειών της Λάρισας, σημειώνοντας με έμφαση ότι φέτος έχουν ενταχθεί ήδη 2.200 παιδιά, ενώ μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να ικανοποιηθούν άλλες 300 περίπου αιτήσεις, φθάνοντας έτσι ο αριθμός των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων στις 2.500.

Παράλληλα, τόνισε ότι 200 παιδιά εντάσσονται στην απογευματινή λειτουργία των παιδικών σταθμών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη λειτουργία του νέου Μαγειρείου του Δήμου που τροφοδοτεί καθημερινά με απόλυτα ελεγμένο και ποιοτικό φαγητό όλους τους παιδικούς σταθμούς.

Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων «αποτελεί πρότυπο για πολλούς Δήμους σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των παιδικών του σταθμών», σημειώνοντας πως η δουλειά που γίνεται από το εκπαιδευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό – το οποίο ευχαρίστησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια - είναι εξαιρετική και γι' αυτό όπως τόνισε «οι Λαρισαίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου Λαρισαίων».

Μετά τον αγιασμό στον 10ο Παιδικό Σταθμό, ο κ. Καλογιάννης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Δημ. Δεληγιάννη και την διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Μπαξεβάνου επισκέφθηκε επίσης τους 1ο και 13ο Παιδικούς Σταθμούς.

Gallery άρθρου