Αντιδράσεις για την τροπολογία περί συζύγων στρατιωτικών

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:38

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Σωτ. Βούλγαρη είχε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Π.Ε. και πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων του νομού Λάρισας, Γ. Αναγνωστόπουλος.

Όπως διευκρινίζεται από τον κ. Αναγνωστόπουλο «στη συζήτηση κυριάρχησε το πρόβλημα που δημιούργησε στον νομό Λάρισας η τροπολογία για τη μη μετακίνηση εκτός ακτίνας 20 χιλιομέτρων των συζύγων στρατιωτικών. Η τροπολογία αυτή, όπως είναι λογικό, δημιούργησε πολλά παράπονα σε αποσπασμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν περισσότερα μόρια από τους συναδέλφους τους που είναι σύζυγοι στρατιωτικών. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, με πολλά εμπόδια, πέτυχε το καλύτερο δυνατό για τους εκπαιδευτικούς του νομού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Βούλγαρης».

Ο κ. Αναγνωστόπουλος από την πλευρά του, αφού ενημερώθηκε αναλυτικά, συνεχάρη τον κ. Βούλγαρη για την ορθή άσκηση του έργου του και ζήτησε να λάβει ενημέρωση για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων να υποδεχθούν τους μαθητές την 11η Σεπτέμβρη, αλλά και για τα κενά τα οποία υπάρχουν σε Τμήματα Υποδοχής, αλλά και στην Ειδική Αγωγή.

Η συνάντηση έληξε με ευχές για καλή σχολική χρονιά και με συμφωνία επικοινωνίας και συνεργασίας για ό,τι αφορά τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και γενικότερα τα εκπαιδευτικά ζητήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass