Προσφορά σχολικών τσαντών σε «πρωτάκια»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 16:40

Σχολικές τσάντες σε «πρωτάκια», πρόσφερε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου. Οι τσάντες ήταν δωρεά της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Παναγιώτη Γκουντελάκη «δίνουμε την πρώτη σχολική τσάντα στα παιδιά μελών μας που θα φοιτήσουν στην πρώτη δημοτικού, για να τα κάνουμε να νιώσουν χαρά και ενθουσιασμό λίγο πριν έρθουν σε επαφή με το σχολείο», ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης συμβούλεψε τους γονείς: «πρέπει τα παιδιά να μάθουν να συμπεριφέρνονται με αρχές, να μάθουν μέσα στο σπίτι τι σημαίνει να είναι ειλικρινείς, αληθινοί, τίμιοι».

Επίσης αναφερόμενος στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας επισήμανε: «Σύμφωνα με έρευνες, ο πληθυσμός της χώρας θα έχει μειωθεί αισθητά με μαθηματική ακρίβεια στα επόμενα 50 χρόνια.

Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ελληνική οικογένεια, γιατί το φορολογικό σύστημα της χώρας δεν ευνοεί τη δημιουργία μεγάλων οικογενειών. Θα ήταν προτιμότερο να σταματήσει η υπέρμετρη φορολόγηση των πολύτεκνων οικογενειών και στις θέσεις των φόρων αυτών να μπουν κίνητρα απόκτησης παιδιών. Το δημογραφικό πρόβλημα είναι και εθνικό ζήτημα. Η εθνική ανεξαρτησία και η εδαφική ακεραιότητα είναι στενά συνδεδεμένα με την αύξηση και ανανέωση του πληθυσμού της χώρας. Μόνο με σωστές πολιτικές αποφάσεις μπορεί να επηρεαστεί η δημογραφική συμπεριφορά και οι θεωρητικές επισημάνσεις να γίνουν γρήγορα πράξη, γιατί η ζωή δεν θα μείνει εκεί που έφτασε αλλά θα προχωρήσει…

Έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιστροφή της αρνητικής τάσης που παρουσιάζεται κατά τα τελευταία χρόνια, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων!».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου ο πατέρας Βησσαρίων, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη ο κ. Παιδής Αθανάσιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δεληγιάννης Δημήτριος. Επιστολές απέστειλαν οι βουλευτές της Ν.Δ. κ. Κέλλας Χρ. και Χαρακόπουλος Μάξιμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass