Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το σχολείο γέμισε χαρά και γέλια…

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΛΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 22:08

«Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Με υγεία, χαρά και προκοπή !»

Αυτή ήταν η ευχή που έδωσαν όλοι χτες στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Φαλάνης, όπου και έγινε η κοινή τελετή του Αγιασμού, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, προεξάρχοντος του εφημέριου Φαλάνης π. Βασιλείου.

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, έδωσαν το παρών σε μια όμορφη και γιορτινή μέρα. Πρόσωπα γελαστά, πρόσωπα ξεκούραστα από τις διακοπές του καλοκαιριού έδωσαν ξανά ζωή στο σχολικό προαύλιο. Φίλες και φίλοι ξαναβρέθηκαν, αντάλλαξαν τα νέα τους, είπαν καλοκαιρινές ιστορίες, γέμισε το σχολείο φωνές και γέλια.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Αγιασμό ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νου Αγοραστού, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Θωμάς Δαούλας εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αποστόλη Καλογιάννη, η δημοτική σύμβουλος κ. Ρένα Καραλαριώτου και το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης.

Όλοι τους μετέφεραν, απευθυνόμενοι στους μαθητές, ευχές για μια χρόνια γεμάτη υγεία και δημιουργία.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου, αφού συνομίλησε με τους διευθυντές των σχολείων κ. Νίκο Κολοβό και τους κ. Αλέξη Καλέση και Απόστολο Παπατόλια στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο – Λύκειο, αντίστοιχα, καθώς και με εκπαιδευτικούς και γονείς, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς των μαθητών καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Η κ. Καραλαριώτου συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη Παπαδημητρίου και τον τοπικό σύμβουλο Φαλάνης κ. Ρένο Καρυώτη.

Ακολούθησε η διανομή των σχολικών βιβλίων και το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα το πρωί στις 8.15 για την έναρξη των μαθημάτων.