Με χαμόγελα και αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 22:09

Με χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε χθες η σχολική χρονιά σ' όλα τα σχολεία της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων.

Πιστοί στο ραντεβού τους εκπαιδευτικοί και μαθητές πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινώντας με χαρά τη νέα σχολική χρονιά.

Από νωρίς χθες το πρωί οι αυλές των σχολείων σ' όλη την επαρχία Φαρσάλων γέμισαν από μαθητόκοσμο που επέστρεψε στα θρανία μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Η νέα σχολική χρονιά συνοδεύτηκε από τις ευχές όλων, ώστε να είναι καλή και δημιουργική και ιδιαίτερα για τα παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού που πέρασαν για πρώτη φορά την πόρτα του σχολείου. Στα Φάρσαλα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σε κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε "κενά" εκπαιδευτικών. Σε αρκετά σχολεία έγινε χθες και διανομή βιβλίων, ώστε οι μαθητές να μπουν σε λίγες ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς διδασκαλίας.

Η "Ε" βρέθηκε στον αγιασμό που τελέστηκε στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Φαρσάλων, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου που απηύθυνε και χαιρετισμό ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και κατόπιν παρευρέθηκε στον αγιασμό που έγινε στο ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Φαρσάλων χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος, ενώ παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Δημ. Μπαμπανίκας, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass