Ο Άκης Πετρετζίκης στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 15:06

Τα στελέχη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα είχαν τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσουν τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος επισκέφθηκε τις νέες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος στη Θεσσαλία.

Ο Άκης ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο κτίριο και ειδικά στο εργαστήριο Μαγειρικής, συναντήθηκε με ενδιαφερόμενους σπουδαστές, φωτογραφήθηκε με φίλους και στελέχη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και συνομίλησε με επαγγελματίες και εκπροσώπους επιχειρήσεων εστίασης που δραστηριοποιούνται στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο πιο ταλαντούχος έλληνας ΣΕΦ δήλωσε ενθουσιασμένος με τα εργαστήρια τα οποία πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη στις σπουδές Μαγειρικής, όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα εργαστήρια Μαγειρικής στο κτίριο της οδού Πατρόκλου εκτός από τα μαθήματα των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας ΣΕΦ» θα φιλοξενήσουν πολλά εξειδικευμένα προγράμματα δια βίου μάθησης.

Όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν «Αρχιμάγειρας ΣΕΦ» στη Θεσσαλία δίπλα στον Άκη Πετρετζίκη και τους υπόλοιπους επαγγελματίες που διδάσκουν τα μυστικά της κουζίνας, μπορούν να απευθυνθούν στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Διεύθυνση: Πατρόκλου 14, Λάρισα* (Δομή Υπό Αδειοδότηση).

Τηλέφωνο: 2410-549360.

Email: thessaly@omiros.gr

Web: www.omiros.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass