Αιτήσεις συμμετοχής για θέσεις μαθητείας των ΕΠΑΛ

ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2018 15:48

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, διευκρινίζεται ότι η λειτουργία του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ. συνεχίζεται για τη σχολική χρονιά 2018-2019 στη Θεσσαλία, με την προκήρυξη θέσεων μαθητείας που εμπεριέχονται στην πρόσκληση (ΑΔΑ: 9ΗΘΓ4653ΠΣ-2ΘΘ πίνακας 1) http://thess.pde.sch.gr.

Με την ίδια προκήρυξη καλούνται οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. καθώς και παλαιότερων ισότιμων τίτλων να υποβάλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά μέχρι μεθαύριο Τρίτη 2/10 και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 3/10 με βάση τις ειδικότητες και τα ΕΠΑ.Λ. όπως αυτά αναφέρονται στην πρόσκληση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας. Ειδικότερα το χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει:

Έως Τρίτη 2/10/2018: Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων μαθητευόμενων (συμπεριλαμβανομένων εκείνων με δεσμευμένη θέση μαθητείας) μέσω της ειδικής εφαρμογής έως και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 23:59. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση https://e-mathiteia.minedu.gov.gr.

Κατάθεση δικαιολογητικών υποψηφίων (και εκείνων με δεσμευμένη θέση μαθητείας) στα ΕΠΑ.Λ. ενδιαφέροντος μέχρι τις 2:00 μμ της Τετάρτης 3/10/2018.

Επισημαίνεται ότι η επικοινωνία αποφοίτων με τα ΕΠΑ.Λ. καθώς και η απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν συνιστούν συμμετοχή στο «Μεταλυκειακό έτος-Τάξη μαθητείας». Για την εξασφάλιση της συμμετοχής είναι απαραίτητη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, όπως εκτέθηκε πιο πάνω. Οι απόφοιτοι της «Τάξης Μαθητείας» λαμβάνουν πτυχίο ειδικότητας, επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης επιπέδου 5, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πιστοποίησης των προσόντων τους από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass