Δεν έχουν δάσκαλο κοντά έναν μήνα

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2018 22:44

Με δυσκολίες ξεκίνησε η χρονιά στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στην περιοχή της Νεράιδας και συγκεκριμένα όσον αφορά σε ένα ζήτημα που απασχολεί τμήμα της Ε’ τάξης.

Εκεί ο δάσκαλος που είχε το συγκεκριμένο τμήμα ζήτησε και έλαβε αναρρωτική άδεια με τη διεύθυνση του σχολείου να ενημερώνει τους γονείς, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά προς την «Ε», πως θα υπάρξει άμεσα αντικατάσταση.
Κάτι τέτοιο όμως, δεν συνέβη παρά το γεγονός πως είχε ενημερωθεί και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για το ζήτημα. Εκπρόσωποι γονέων βρέθηκαν στην Πρωτοβάθμια ζητώντας μια λύση, και έφυγαν με την υπόσχεση πως η λύση θα φτάσει με την επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ. Κάτι τέτοιο όμως, πάλι δεν συνέβη και σε τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές (Πρωτοβάθμια – ομάδα γονέων) δόθηκαν νέες διαβεβαιώσεις πως θα υπάρξει λύση μέσω Σχολικού Συμβούλου. Ακόμα όμως περιμένουν. Όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά δεν έχουν κάποιο σταθερό δάσκαλο και ως εκ τούτου γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους για τη σταθερότητα στα μαθήματά τους σε μια «νευραλγική» τάξη. Ωστόσο, σημειώθηκε σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο από τη διεύθυνση του σχολείου που κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει αρμονία στην εκπαίδευση των παιδιών. Είναι όμως αυτό ικανό να καλύψει το κενό; Σύμφωνα με γονείς, που διαμαρτύρονται για την κατάσταση, κάτι τέτοιο δεν φτάνει και γι’ αυτό τον λόγο ζητούν άμεσα μια λύση.
Η «Ε» επικοινώνησε με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Σωτήρη Βούλγαρη ο οποίος κατανοώντας την ανησυχία των γονέων τόνισε πως θα δοθεί «άμεσα λύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μόνιμη».
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass