Συνάντηση διευθυντών σχολείων με τον δήμαρχο Φαρσάλων

ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 16:25

Συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Άρη Καραχάλιου και των διευθυντών σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έγινε στο δημαρχείο Φαρσάλων.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες, κατά κύριο λόγο το κτιριακό και οι υποδομές των σχολείων, αλλά και οι προμήθειες των υλικών, η καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν οι διευθυντές: του 1ου Γυμνασίου Όλγα Καψιώχα, του 1ου Λυκείου Αποστολία Σακελλαρίου, του 2ου Λυκείου Βάιος Καρακοντάκης, του ΕΠΑΛ Κωνσταντίνος Πάνος, του Γυμνασίου Βαμβακούς Βασίλειος Κατμέρος και του Ευυδρίου Αδάμος Μπελιώκας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Μπαμπανίκας καθώς και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου.

Τελειώνοντας, η Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου παρέδωσε σε καθένα εκ των διευθυντών 10 σκακιέρες με την ευχή να αξιοποιηθούν από τους μαθητές, σημειώνοντας ότι με τη βοήθεια του Σκακιστικού Τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, οι μαθητές μπορούν να διδαχθούν τους κανόνες για το σκάκι, να πάρουν τα οφέλη του αθλήματος και να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο εκπαιδευτικό παιχνίδι.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass