Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2018 15:15

Στις κάλπες οδηγούνται μεθαύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, για να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Την ημέρα αυτή στους εκπαιδευτικούς χορηγείται άδεια για να ψηφίσουν και κατά συνέπεια δεν θα λειτουργούν τα σχολεία. Οι κάλπες στη Λάρισα θα ανοίξουν στις 9 το πρωί στο 1ο ΓΕΛ και θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 5 το απόγευμα. Η εκλογή μπορεί να παραταθεί μέχρι τις 8 μ.μ. το αργότερο, εφόσον υπάρχουν εκλογείς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν. Ακολουθεί η συγκέντρωση των ενστάσεων κατά του κύρους της εκλογής, οι οποίες υποβάλλονται από υποψηφίους μέσα σε 5 ημέρες από τη διεξαγωγή της εκλογής, εξέταση αυτών και σύνταξη σχετικής πράξης για την αποδοχή ή απόρριψή τους μέσα σε 3 ημέρες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής τους.

Την ψήφο των Λαρισαίων εκπαιδευτικών θα διεκδικήσουν η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ), η ΔΑΚΕ, η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση (Παρεμβάσεις), η Δημοκρατική Συνεργασία, η Εκκίνηση Εκπαιδευτικών και η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών (Μέτωπο Δημοκρατικών - Προοδευτικών - Ανεξάρτητων Κινήσεων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass