Οι υποψήφιοι της Αγωνιστικής Παρέμβασης για το ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 15:12

Ενόψει των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια αύριο Τετάρτη στη Λάρισα η «Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών» ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιό της και παράλληλα με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στους εκπαιδευτικούς που θα προσέλθουν στην κάλπη μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με την ψήφο σου θα αποφασίσεις αν ο αιρετός , εκπρόσωπος των εργαζομένων, πρέπει να αποτελεί « μάτι και αυτί του κλάδου» και σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ θα παλεύει για τα δίκαια του κλάδου ή θα αποτελεί μακρύ χέρι του κόμματος και της κυβέρνησης και θα αντιστρατεύεται τα δίκαια του κλάδου προς όφελος ατόμων ή κομματικών στρατών. Σε καλούμε ως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ να μην επιτρέψεις να αποτελεί το ΠΥΣΔΕ άβατο για τους συναδέλφους και οι αιρετοί σύγχρονοι «μαυρογυαλούροι». Στήριξε αιρετούς που αγωνίζονται για το σύνολο του κλάδου , κόντρα στον παλιό και νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό της διαπλοκής και των απειλών».

Για το ΠΥΣΔΕ Λάρισας υποψήφιοι είναι οι: Αποστόλου Αντώνης, Διβράμης Ανδρέας, Θεοχάρη Ιωάννα, Καζαντζής Κωνσταντίνος, Καλαϊντζίδου Σοφία, Καλογήρου Βάσω, Καράνης Γιώργος, Κοντελές Δημήτρης, Κριτσινιώτης Θανάσης, Λιάπη Ελισάβετ, Μήτσιου Αγγελική, Μιχαλάκης Κωνσταντίνος, Μουστάκας Χρήστος, Μπαντής Νίκος, Ντάκος Ιωάννης Ντριγκόγιας, Χρήστος Παπαϊωάννου Άννα, Πολυμερίδου Μαρία, Ρεμπάπης Παναγιώτης, Σπυροπούλου Ευαγγελία, Τσιμπόλη Κική, Ψαρρού Ευαγγελία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass