Συνάντηση για το Erasmus+ στο 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΚΩΤΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2018 16:11

Ολοκληρώθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας η εναρκτήρια συνάντηση (Kick-offmeeting) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ KA2 με τίτλο «Sustain ability Empowered by Young Europeans».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην εναλλακτική αίθουσα του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας συμμετείχαν οι συντονιστές του προγράμματος από την Σκωτία, Ισπανία, Γερμανία, Δανία και Ελλάδα. Οι συντονιστές προετοίμασαν τις τεχνικές και διαχειριστικές λεπτομέρειες των κινητικοτήτων που θα ακολουθήσουν και θα ολοκληρωθούν την άνοιξη του 2020.

Οι συντονιστές του προγράμματος συνεργάστηκαν με επιτυχία. Οι εκπαιδευτικοί του κάθε σχολείου μοιράστηκαν διαφορετικές απόψεις και οπτικές για τις μεθοδολογίες ολοκλήρωσης των στόχων του προγράμματος. Με την ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση των επιμέρους στόχων και μεθοδολογιών συμφωνήθηκε ένα κοινό πλαίσιο καλών πρακτικών για την ολοκλήρωση με επιτυχία των στόχων του φιλόδοξου προγράμματος.

Οι συντονιστές εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν από τη διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας, κ. Ευαγγελία Ψαρρού, στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου, τις αίθουσες διδασκαλίες και τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν τεχνικά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τη διακόσμηση των αιθουσών διδασκαλίας με τοιχογραφίες φτιαγμένες από μαθητές του σχολείου, και από τον ειδικό εργαστηριακό εξοπλισμό του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των συντονιστών στη Λάρισα, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στην πόλη της Λάρισας, ενημερώθηκαν για την ιστορία της περιοχής, το Αρχαίο Θέατρο και το δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης. Οι επισκέπτες γεύτηκαν τοπικά εδέσματα και προϊόντα και επισκέφτηκαν αξιοθέατα του νομού Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass