Αντιδρούν στη συνένωση σχολείων στην Ελασσόνα

Ανάστατοι οι γονείς του 1ου Δημοτικού

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 16:20

Την αντίθεσή του σε πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας για τη μετεγκατάσταση του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας εκφράζει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας.


Σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα:
«Ενάντια στη συνένωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου με το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας τάχθηκε ομόφωνα το Δ. Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας και μερίδα γονέων των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο 1ο Δημοτικό και στο 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας, απόφαση την οποία έλαβε στο πλαίσιο της έκτακτης συνέλευσης την 2/11/2018.
Πιο συγκεκριμένα με πρόταση-ψήφισμα, που υιοθέτησε το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, ζητά την οριστική αναστολή της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας για τη μετεγκατάσταση του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας στο κτίριο που στεγάζεται το 1ο Δημοτικό Ελασσόνας. Πέραν του ότι απαγορεύεται να γίνει κάτι τέτοιο λόγω του προγράμματος ΕΣΠΑ με το οποίο χτίστηκε το παρόν κτίριο (υπάρχει σχετική ποινική ρήτρα), κάτι τέτοιο θα υποβάθμιζε τη λειτουργία του σχολείου από πρότυπο σε απλό. Τέτοια λειτουργία είχε το σχολείο μας πριν 3 χρόνια, και μετά από αγώνες ετών γονέων, εκπαιδευτικών και πολιτείας, είμαστε πλέον σε θέση να δηλώνουμε πως έχουμε ένα αξιοπρεπές και αξιόλογο σχολείο. Δεν επιτρέπουμε λοιπόν να συμβεί κάτι τέτοιο, με καμία πρόχειρη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Ελασσόνας, θα ενισχύσει τις κινητοποιήσεις των γονέων ενάντια στη συνένωση των δύο σχολικών μονάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass