«32 Συντονιστές σε 35 τετραγωνικά…»

* ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 22:40

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας ‘’Κων/νος Κούμας‘’, καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου.

Αναφέρει: «Προχώρησαν άρον-άρον σε επιλογές Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου προκειμένου να ελέγξουν τις νέες Δομές της Εκπαίδευσης –τελικά δεν τα κατάφεραν, επιλέχθηκε το 70% των πρώην Σχολικών Συμβούλων- και δε φρόντισαν να εξασφαλίσουν στους Συντονιστές το βασικό, ανθρώπινες συνθήκες για να λειτουργήσουν.

«Στοίβαξαν» στην κυριολεξία 32 εκπαιδευτικούς-επιστήμονες σε δύο αίθουσες του 1ου Γυμνασίου Λάρισας. Μάλιστα οι 11 Συντονιστές ΠΕ 70 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια αίθουσα 35 τ.μ. Ανάλογα και οι Συντονιστές ΠΕ 60 Προσχολικής Αγωγής. Μπορεί προσωπικά να διαφωνώ με τον νέο θεσμό, αλλά ως Πρόεδρος ενός από τους μεγαλύτερους Επιστημονικούς Συλλόγους της Θεσσαλίας και της χώρας μας γενικότερα, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας», δεν μπορώ να δεχτώ την απαξίωση των εκπαιδευτικών-Συντονιστών, μελών του Συλλόγου μας, από την πλευρά της Πολιτείας. Αν το Υπουργείο αδυνατεί να βρει στέγη για τους συναδέλφους Συντονιστές, ας αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση και να τους τοποθετήσει στις τέσσερις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Θεσσαλίας. Ο Έλληνας εκπαιδευτικός απαιτεί αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, απαιτεί σεβασμό από την Πολιτεία!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass