Στον Δήμαρχο το ΔΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 16:21

Την ολόθερμη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων για την επιτυχή διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που θα διεξαχθεί στη Λάρισα μέσα στο 2019 – πιθανότατα τον προσεχή Νοέμβριο – εξέφρασε ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης στα μέλη του ΔΣ της Ε.Μ.Ε. Λάρισας, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον ενημέρωσαν για «το πολύ μεγάλο αυτό επιστημονικό γεγονός».

 Μετά από 20 χρόνια η Λάρισα θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΜΕ και φιλοδοξία των διοργανωτών του είναι να αποτελέσει «σημείο αναφοράς» για όλα τα επόμενα. Παρόντες στη συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων ήταν ο πρόεδρος το παραρτήματος της ΕΜΕ Κων. Καραμπάτσας, οι αντιπρόεδροι Ν. Ζέρβας και Σ. Τερζόπουλος, ο ταμίας και δημοτικός σύμβουλος Χρ. Αγορίτσας, καθώς και ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Θ. Κοφίνης.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου πάνω από 1.000 σύνεδροι, τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό, θα βρίσκονται στη Λάρισα «γεγονός που προσδίδει και αναπτυξιακή διάσταση στο όλο εγχείρημα» όπως τόνισε ο κ. Καραμπάτσας.

Όλοι οι παρόντες σημείωσαν με έμφαση το γεγονός της προσβασιμότητας σε όλους που παρέχει η Λάρισα ως χώρος διεξαγωγής του Συνεδρίου ενώ ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε «την υπεραξία που προσδίδουν στην πόλη τέτοιας μεγάλης σπουδαιότητας γεγονότα».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass