Κατανόηση για τις κρύες αίθουσες…

ΖΗΤΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 15:03

Με φορητά θερμαντικά σώματα προσπαθεί η Διεύθυνση του 6ου Γυμνασίου Λάρισας να επιλύσει το πρόβλημα στη θέρμανση του σχολείου, πρόβλημα που γίνεται εντονότερο αυτές τις ημέρες με αφορμή και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Το πρόβλημα έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γονέων με τη Διεύθυνση του σχολείου, με επιστολή που τους απέστειλε να εξηγεί την κατάσταση και να ζητά κατανόηση. Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται στην επιστολή «στο σχολείο μας λοιπόν, εδώ και δύο μήνες περίπου εγκαταστάθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων εργολάβος, ο οποίος ανέλαβε την ανακατασκευή των τουαλετών, τη μετατροπή δύο αποθηκών σε αίθουσες διδασκαλίας ολιγομελών τμημάτων και την τοποθέτηση νέων σωμάτων κεντρικής θέρμανσης στους διαδρόμους του σχολείου.

Δυστυχώς όμως μετά την τοποθέτηση των νέων σωμάτων η λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης είναι προβληματική, με αποτέλεσμα κάποιες αίθουσες να θερμαίνονται ικανοποιητικά, κάποιες μέτρια και κάποιες άλλες λιγότερο. Στις λιγότερο θερμαινόμενες αίθουσες χρησιμοποιούμε φορητά θερμαντικά σώματα με τα οποία προσπαθούμε να αμβλύνουμε κάπως το πρόβλημα.

Η Διεύθυνση του σχολείου πιέζει συνεχώς τον εργολάβο για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των εργασιών και επιπλέον έχει αναθέσει σε τεχνικό τον καθημερινό έλεγχο των καλοριφέρ για να βρεθεί το πρόβλημα που προκαλεί τη δυσλειτουργία του συστήματος. Η καλύτερη εποχή για να γίνουν όλες αυτές οι εργασίες θα ήταν οι καλοκαιρινοί μήνες που το σχολείο δεν λειτουργεί, όμως όπως μας ενημέρωσαν από τον Δήμο ο διαγωνισμός της ανάθεσης του έργου ολοκληρώθηκε αυτή την περίοδο και οι εργασίες έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα.

Αναγνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος, ειδικά τώρα που το κρύο είναι εντονότερο και ειλικρινά κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε το πρόβλημα να λυθεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Ζητάμε την κατανόησή σας» καταλήγει η επιστολή. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass