«Εμπόριο ελπίδας το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών»

ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2019 15:18

Συνέλευση πραγματοποίησαν χθες οι δάσκαλοι στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας με αφορμή την 24ωρη απεργία που πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, καθώς και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Στη Συνέλευση συζήτησαν για το σύστημα διορισμών που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

«Το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της Εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια Εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος» επισημάνθηκε στη Συνέλευση.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας σχεδιάζει να μισθώσει λεωφορείο για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν τα ονόματα στο e-mail: konstantinoskoumas@gmail.com μέχρι σήμερα στις 2 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass