Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για τα νήπια των Παιδικών Σταθμών

ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 90 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Ιαν 2019 21:57

Ξεκινούν σε λίγες μέρες τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης για τα φιλοξενούμενα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, ηλικίας 4 ετών και άνω.

Τα παιδιά θα παρακολουθούν τα μαθήματα στο Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη μικρή πισίνα δωρεάν και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Η περίοδος των αιτήσεων έληξε και σύμφωνα με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου συνολικά 90 παιδιά θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις φάσεις και η καθεμία ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση 8 ωρών, ενώ τα μαθήματα θα είναι διάρκειας μισής ώρας προκειμένου τα παιδιά να προσαρμοστούν σταδιακά με το υγρό στοιχείο. Μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 2.30 με 3.30 το μεσημέρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Μπαξεβάνου, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου θα γίνει συνάντηση με τους γονείς προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα.

Η κ. Μπαξεβάνου μιλώντας στην «Ε» σημειώνει ότι και για το επόμενο διάστημα έχουν σχεδιαστεί καινοτόμες δράσεις των Παιδικών Σταθμών, εντός των Παιδικών Σταθμών, με τη Δημιουργική Πόρτα ενώ προγραμματίζονται και παραστάσεις Θεάτρου Σκιών. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, σημειώνει αναφορικά με το πρόγραμμα κολύμβησης «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες των δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για να είμαστε πρώτη επιλογή στους πολίτες. Μετά τη μουσική, τη γυμναστική, τον χορό, την περιβαλλοντική εκπαίδευση, την κυκλοφοριακή αγωγή έρχεται και το πρόγραμμα κολύμβησης. Η δημοτική αρχή διαμορφώνει ένα συγκεκριμένο προφίλ παρέμβασης που συμπυκνώνει την αντίληψή μας για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι Παιδικοί Σταθμοί».

 

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass