Βασίλεψαν οι ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2019 16:55

Σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας έκοψε την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2019 στο εστιατόριο «Να με θυμάσαι».

Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπου η πρόεδρος κ. Φανή Καράτζου έκανε μία εκτενή επισκόπηση της χρονιάς που πέρασε αναφερόμενη σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο, ενώ ο ταμίας κ. Χρήστος Παπαχατζής έκανε τον οικονομικό απολογισμό. Τα παρευρισκόμενα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους πάνω στα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε σε μία πολύ ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα. Ακολούθησε ένα ιδιαίτερα γευστικό γεύμα που απόλαυσαν όλα τα μέλη και οι εκπρόσωποι των εκδοτικών οίκων «Express Publishing», «Mm Publications», «Grivas Publications» "Hamilton Publication" και «Burlington Books» που για μία ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ως χορηγοί του γεύματος και των δώρων, καθώς και ενός επικείμενου κοντινού ταξιδιού των μελών του Συλλόγου. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία των επίτιμων μελών που πάντοτε ενδιαφέρονται και τιμούν τον Σύλλογο. Η πρόεδρος κ. Φανή Καράτζου απένειμε τιμητική πλακέτα στην επίτιμη πρόεδρο του Συλλόγου κ. Έφη Σεισοπούλου-Βασιλείου, αφού αναφέρθηκε στην άοκνη και ανιδιοτελή προσφορά της στη διάρκεια των 3 συνεχών θητειών της και εκείνη συγκινημένη έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές της στα μέλη. Με την κοπή της πίτας, όλοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία, ευημερία και επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι τυχεροί της ημέρας ήταν η κ. Μικαέλα Γερογιώκα που κέρδισε από το φλουρί ένα tablet προσφορά της Mm Publications, ενώ το γούρι κέρδισε ο συνάδελφος κ. Κώστας Χατζηστεργίου, προσφορά του εκδοτικού οίκου Burlington.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass