Μαθηματικό εργαστήρι για εκπαιδευτές

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2019 15:15

Το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει σειρά μαθηματικών εργαστηρίων για την επιμόρφωση-εκπαίδευση εκπαιδευτών με θεματολογία την υποστήριξη της προετοιμασίας και της προώθησης των μαθηματικών διαγωνισμών.

Η αναγκαιότητα αυτή προέκυψε λόγω της μεγάλης αύξησης συμμετοχών Λαρισαίων μαθητών στους Πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.. Επίσης, σημαντικός αριθμός καθηγητών Μαθηματικών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα συμμετέχει αφιλοκερδώς και εθελοντικά στα μαθήματα προετοιμασίας μαθητών που διοργανώνει το τοπικό παράρτημα, για να υποστηρίξει τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Το δεύτερο από τα εργαστήρια αυτά διοργανώνεται το προσεχές Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στο 15ο Γυμνάσιο Λάρισας στις 11 π.μ. Εισηγητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Μάγκος, Δρ. Γεωμετρίας του Α.Π.Θ., καταξιωμένο στέλεχος της Ε.Μ.Ε. και μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμών.

Σκοπός της οργάνωσης αυτών των σεμιναρίων εκπαίδευσης εκπαιδευτών είναι η διαμόρφωση ενός ειδικά εκπαιδευμένου εκπαιδευτικού ανθρώπινου δυναμικού στις τάξεις της τοπικής Ε.Μ.Ε., ώστε οι Λαρισαίοι μαθητές να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου προετοιμασία για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς.

Όσοι συνάδελφοι μαθηματικοί επιθυμούν να λάβουν μέρος στο παραπάνω σεμινάριο, μπορούν να το δηλώσουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση emelarissas@gmail.com μέχρι αύριο Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, εκτός από το εκπαιδευτικό σεμινάριο προς τους καθηγητές Μαθηματικών θα υπάρχει και μια ειδική επιστημονική συνάντηση του κ. Μάγκου με τους Λαρισαίους μαθητές που προκρίθηκαν και από τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε. και ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης», στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass