Εκτακτη συνέλευση της ΕΛΜΕ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2019 16:10

Εκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί η ΕΛΜΕ ν. Λάρισας, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου Λάρισας, με θέμα την εισήγηση της ΟΛΜΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΛΜΕ, «Θέματα αιχμής αυτή την περίοδο είναι η υποχρηματοδότηση, οι διορισμοί, το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, το μισθολόγιο και η άρση των αδικιών για τους νέους συναδέλφους, τα οξυμένα εργασιακά προβλήματα μόνιμων και αναπληρωτών, οι μετακινήσεις σε πολλά σχολεία, οι ανεπαρκείς μεταθέσεις και αποσπάσεις, η μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, τα ολιγομελή, η μείωση του διδακτικού ωραρίου, η επιμόρφωση, η στελέχωση σχολείων και υποστηρικτικών Δομών με επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό.

Βασική παράμετρος όλων των παραπάνω προβλημάτων είναι η αύξηση των δαπανών για την Παιδεία, αίτημα το οποίο παραμένει στις προτεραιότητες του εκπαιδευτικού κινήματος».

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23/2/2019 στις 10 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass