«Σχολείο και οικογένεια ας συνεργαστούμε»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2019 15:15

Ο κόσμος των παιδιών και η διαφορετική ψυχοσύνθεση, ο τρόπος που σκέφτεται και πράττει το κάθε παιδί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πράγμα που σημαίνει ότι οι φορείς της αγωγής οφείλουν συνεχώς να διερευνούν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κινητοποίησης των μαθητών.

Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη γνώση του πολύπλοκου πλέγματος ενδοπροσωπικών και διαπροσωπικών σχέσεων που χαρακτηρίζει τη σχολική ζωή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς, θέλοντας να ενθαρρύνει τον κομβικό ρόλο της συνεργασίας μεταξύ όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται στη διαπαιδαγώγηση των μικρών μαθητών, πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στην Αγιά, με θέμα «Σχολείο και οικογένεια ας συνεργαστούμε», και κεντρική ομιλήτρια την κ. Γεωργία Ζαβράκα, ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης ν. Λάρισας «Ορφέας».

Την ομιλία άνοιξε με την εισήγησή του ο διευθυντής του σχολείου Ηλίας Παντελίδης και πολύ εύστοχες ήταν και οι παρεμβάσεις του διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς Αθανασίου Δεληζώνα. Μετά την ομιλία ακολούθησε δημιουργική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την ομιλήτρια κ. Ζαβράκα, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων, καθώς και όλους τους γονείς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass