Διπλή διάκριση του Σχολείου Φυλακής Λάρισας

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 15:58

Διπλή διάκριση για το 2ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας. Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Θα τα καταφέρω» έλαβε βραβείο μυθοπλασίας στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema… διάβασες;» και τιμητική διάκριση στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.

Το βραβείο του 9ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού παρέλαβαν σε ειδική τελετή στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, παρουσία του υπουργού Παιδείας κ. Γαμβρόγλου και στελεχών των Υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης, ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Τράντας και ο σκηνοθέτης Μιλτιάδης Σταμπουλίδης. Τη διάκριση του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου παρέλαβε η εκπαιδεύτρια Κων/να Νέου. Στη διάρκειας δυόμισι λεπτών ταινία, οι εκπαιδευόμενοι του 2ου ΣΔΕ Λάρισας, έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, στέλνουν αισιόδοξο μήνυμα, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της ταινίας που επέλεξαν. Σύμφωνα με την ταινία, την αμφιβολία διαδέχεται η αισιοδοξία η οποία βασίζεται στην εκπαίδευση, τη δημιουργικότητα και τη συντροφικότητα. Ο σύνδεσμος στο κανάλι του σχολείου, όπου μπορεί να παρακολουθήσει κανείς την ταινία είναι: https://youtu.be/MSfh9U9ZXTA.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass