Εκπαιδευτικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 15:48

Συνέλευση Καθηγητών Πρωτοβάθμιας

Ο Σύλλογος Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας (ΣΥ.Κ.Π.Ε.) θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει ενημέρωση από τα μέλη του Συλλόγου αλλά και ομιλία από αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Κ.Π.Ε.).

-------

Τα δικαιολογητικά για τις προκαταρκτικές εξετάσεις Αστυνομικών Σχολών

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών λήγει σήμερα Τετάρτη και ώρα 3 το μεσημέρι.

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠEΘ είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr.

-------

Εξετάσεις για πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Λάρισας πραγματοποιεί τις εξετάσεις της Α΄ περιόδου 2019, για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα εξετάσεων (3ος όροφος) της Διεύθυνσης (8ο χλμ. Ε.Ο. Λαρίσης - Τρικάλων). Η Διεύθυνση θα παραλαμβάνει δικαιολογητικά υποψηφίων μέχρι και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 13:30 μ.μ. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις. Αρμόδιος υπάλληλος: Κων/νος Αραμπατζής τηλ. επικοινωνίας 2413-511.540.

-------

Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ξεκινά σήμερα η λειτουργία της 24ωρης Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η γραμμή θα λειτουργήσει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας για όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας έως και τις 20 Ιουνίου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Κέντρο είναι 2410-611.002, 2410-669.221.

Ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Δρ Γεώργιος Δοδοντσάκης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί στη Διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» για την κατά τρίτη συνεχή χρονιά λειτουργία της Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης των μαθητών-μαθητριών που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass