Μεγάλη επιτυχία Λαρισαίου μαθητή σε μαθηματική Βαλκανιάδα

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:14

Με μία σημαντική διάκριση επέστρεψε από την Κύπρο ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου Θάνος Παπαλέξης, ο οποίος συμμετείχε από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.

Ο νεαρός μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου, ο πρώτος Λαρισαίος που συμμετείχε σε εθνική ομάδα Μαθηματικών μετά το 1987, έλαβε στον διεθνή αυτό αγώνα το χάλκινο μετάλλιο. Έκλεισε έτσι για τον Θάνο μια λαμπρή χρονιά διακρίσεων μετά και το ασημένιο μετάλλιο που είχε κερδίσει στην εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» τον Μάρτιο στην Αθήνα.

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΜΕ Λάρισας αναφέρεται στην ξεχωριστή διάκριση του νεαρού Λαρισαίου μαθητή αναφέροντας σχετικά: «Μία ακόμη ξεχωριστή διεθνής διάκριση για τον Θάνο Παπαλέξη, τον Λαρισαίο μαθητή της Γ’ Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου.

Μετάλλιο και στη Βαλκανιάδα!

Επίμονος, συστηματικός, ευφυής και μεθοδικός, ο Θάνος αποτελεί πρότυπο αριστείας και παιδείας ανοιχτών οριζόντων, γράφοντας τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον χώρο των υψηλών μαθηματικών διακρίσεων.

Τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον ίδιο, στους γονείς και τους καθηγητές του. Η μαθηματική κοινότητα του τόπου μας στέκεται με σεβασμό και αναγνώριση στα συνεχή και σπουδαία επιτεύγματά του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass