«Ναι» στο καλοκαίρι, αντάμωση το φθινόπωρο

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2019 15:11

Καλοκαιρινές γιορτές, για τη λήξη του σχολικού έτους 2018-2019 πραγματοποιήθηκαν από όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τυρνάβου.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές και στους επτά παιδικούς σταθμούς, στις αυλές ή στις αίθουσες των σταθμών, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και την εξαιρετική καθοδήγηση από τις δασκάλες τους, παρουσίασαν θαυμάσιες παραστάσεις.

Ο κάθε παιδικός σταθμός παρουσίασε διαφορετικό θέμα και τα παιδιά με ρυθμικές κινήσεις, ποιηματάκια και δρώμενα μετέφεραν τους θεατές σε διαφορετικούς κόσμους.

Μετέφεραν επί σκηνής οικολογικά μηνύματα για το δάσος και τη θάλασσα, έγιναν ηθοποιοί του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, συμμετείχαν σε ένα καλοκαιρινό φρουτοπανηγύρι, έπαιξαν και χόρεψαν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, έγιναν οι μικροί ρεμπέτες, μάς ταξίδεψαν ως ναύτες, καπετάνιοι και δύτες, έκαναν αγώνες δρόμου ως κοντορεβυθούληδες και γίγαντες, χάρηκαν το καλοκαίρι με εκδρομές, κολύμπι στη θάλασσα, χορό, παγωτά και παρακολούθησαν παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι καμάρωσαν τα παιδιά τους στις όμορφες γιορτές. Οι σύλλογοι γονέων μοίρασαν δώρα στα παιδιά και κεράσματα σε όλους. Τέλος, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το φθινόπωρο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass