Γνώρισαν νέες τεχνικές και εξελίξεις στα αυτοκίνητα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2019 16:44

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας εκπαιδευτικών και μαθητών Erasmus+ ΚΑ1 που υλοποιήθηκε από μαθητές του τομέα Μηχανολογίας – ειδικότητα Τεχνικού Οχημάτων στη Γερμανία-Λειψία και Πολωνία-Βρότσλαβ με θέμα “Μάθηση στην εργασία και καλές πρακτικές στους Αυτοματισμούς Αυτοκινήτων”.

Στο πρόγραμμα για τη Γερμανία-Λειψία συμμετείχαν 10 μαθητές και 2 συνοδοί καθηγητές και για την Πολωνία-Βρότσλαβ συμμετείχαν 10 μαθητές και 4 συνοδοί καθηγητές. Οι μαθητές και στα δύο προγράμματα είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία να γνωρίσουν και να δουν νέες τεχνικές, μεθόδους και εξελίξεις πάνω στα αυτοκίνητα αλλά και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα πάνω στην ειδικότητά τους διάρκειας 16 ημερών. Το πρόγραμμα Erasmus+ έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτό να γνωρίσουν κάτι καινούριο και να αποκτήσουν μια αξέχαστη εμπειρία! Όπως σχολίασε ένας μαθητής του ΕΠΑΛ Τυρνάβου που συμμετείχε στο πρόγραμμα: «Είχα και εγώ την τύχη να ζήσω την εμπειρία του Erasmus+ μαζί με τους 10 συμμαθητές μου από το 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου.

Η παραμονή μου στην όμορφη πόλη του Βρότσλαβ αποτελεί ίσως την ωραιότερη και καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω διαφορετικούς λαούς, διαφορετικούς τόπους και κουλτούρες και να κάνω ταξίδια σε μέρη που ίσως δεν θα μου ξαναδοθεί ευκαιρία να ξανά επισκεφτώ. Επίσης έμαθα και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα πάνω στην ειδικότητά μου που πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν στις μελλοντικές μου κινήσεις. Το Erasmus+ εκτός από μια γεμάτη εμπειρία ζωής σε αλλάζει και ως άνθρωπο.

Φανταστικό πρόγραμμα και υπέροχη εμπειρία! Θα μου μείνει αξέχαστο…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass