Καθηγητές του 6ου Γυμνασίου σε πρόγραμμα Erasmus στην Τσεχία

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 15:42

Το 6ο Γυμνάσιο Λάρισας με τη συμμετοχή του σε ακόμη ένα πρόγραμμα ERASMUS+, αυτή τη φορά απευθυνόμενο μόνο σε καθηγητές/τριες του σχολείου, αντιπροσωπεύθηκε στο σεμινάριο “Encouraging creative thinking” που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό ITCinternational στην Πράγα της Τσεχίας από 6 έως 10 Ιουνίου, από τις καθηγήτριες Αναστασία Γιαλαμά Εικαστικών και Βασιλική Μπουμπουράκα Αγγλικής γλώσσας.

Το πενθήμερο αυτό σεμινάριο, μολονότι ήταν σύντομο, ήταν σωστά δομημένο και παρείχε πραγματικό καταιγισμό πληροφοριών. Οι εναλλακτικοί τρόποι διδασκαλίας και προσέγγισης ιδιαίτερα των ‘δύσκολων’ μαθητών συνοδευόμενοι από έξυπνες βιωματικές δράσεις συνδεδεμένες με τους εκάστοτε μαθησιακούς στόχους προσέφεραν πολύτιμη, διαφορετική, διδακτική οπτική.

Ως εξαιρετική ανατροφοδότηση για όλους και όλες τους συμμετέχοντες/σες μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι καθόλη την εβδομάδα, τόσο οι ώρες των μαθημάτων και των δράσεων όσο και τις λίγες τυχόν διαθέσιμες ελεύθερες ώρες της κάθε ημέρας, πραγματοποιούνταν σε γόνιμες συζητήσεις σχετικές με εκπαιδευτικά θέματα, ανάμεσα σε Ευρωπαίους συναδέλφους διαφορετικών χωρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass