Κοινωνική δραστηριότητα του Γυμνασίου Αρμενίου

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 15:44

Μαθητές του Γυμνασίου–Λυκείου Αρμενίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ “Atrevete a emprender” («Τόλμησε να επιχειρήσεις») επισκέφτηκαν με συνοδούς καθηγητές τους το εκκλησιαστικό γηροκομείο «Παναγία η Αρμενιώτισσα».

Εκεί ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κων/νο Μπαταγκιώνη, υπεύθυνο λειτουργίας του κέντρου φροντίδας των ηλικιωμένων. Συνομίλησαν με φιλοξενούμενους και προσέφεραν για τις ανάγκες του ιδρύματος είδη οικιακής χρήσης, τα οποία αγοράστηκαν με τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τις πωλήσεις των προϊόντων της μαθητικής επιχείρησης «Tierra de Armenio” στην αγορά της πόλης Hellin της Ισπανίας. Η επιχείρηση έχει συσταθεί στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Erasmus+ που υλοποίησε το σχολείο τη διετία 2017-2019 και είχε θέμα τη νεανική επιχειρηματικότητα. Στην τελευταία συνάντηση του προγράμματος, στην Ισπανία, οι μαθητές-“επιχειρηματίες” πούλησαν προϊόντα της επιχείρησής τους στη λαϊκή αγορά της πόλης Hellin και τα έσοδα τα διέθεσαν, κατόπιν συμφωνίας όλων των εταίρων του προγράμματος που έπραξαν αναλόγως, για τον συγκεκριμένο κοινωφελή σκοπό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass