Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Erasmus+ του Γυμνασίου-Λ.Τ. Μακρυχωρίου

ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2019 15:46

Στην αίθουσα Αντλιοστάσιο του Δήμου Τεμπών, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Μακρυχωρίου διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Erasmus+, που υλοποιεί στη δράση ΚΑ1 με θέμα «Αξιοποιώντας την ευρωπαϊκή εμπειρία στη διδακτική».

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς 2018-2019, τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος προσκάλεσαν τους εκπαιδευτικούς των όμορων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, με σκοπό να μοιραστούν τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες τους από τις επιμορφωτικές δραστηριότητές τους σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, στο Ταλίν της Εσθονίας οι Κουκουτιανός Γιώργος και Ντούσιος Στέλιος παρακολούθησαν επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη μέθοδο STEAM, ενώ στη Φλωρεντία της Ιταλίας, η Ντελή Ελευθερία συμμετείχε σε επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη μέθοδο project και η Ζέτα Τσίγκα για την καλλιέργεια προσωπικών δεξιοτήτων των μαθητών (soft skills).

Οι συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, κ. Μάτος Αναστάσιος και κ. Καραγιώργου Αικατερίνη, και πολλοί συνάδελφοι τίμησαν τους διοργανωτές με την παρουσία τους. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους που δίνει ώθηση για νέες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα