Προκηρύχθηκε η θέση Διευθυντή

ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΔ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2019 15:38

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας προκήρυξε τη θέση Διευθυντή του 1ου 4/θ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (ΔΑΔ).

Έτσι καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για τη θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον κυρωμένο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Διευθυντών, να υποβάλουν, εάν το επιθυμούν, νέα-συμπληρωματική δήλωση προτίμησης για την προκηρυσσόμενη σχολική μονάδα, από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 14 Αυγούστου και ώρα 15:00, στη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Λάρισας.

Η αίτηση υποβάλλεται με ευθύνη του υποψηφίου, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου. Ο επιλεγείς διευθυντής, σύμφωνα με την προκήρυξη πρέπει: «Να διαθέτει τα προσόντα διορισμού και τοποθέτησης σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 48 του ν. 4415/2016 (ΦΕΚ 159/τΑ'/6-9-2016), να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του διευθυντή στη σχολική μονάδα και, να έχει ασκήσει για τρία τουλάχιστον έτη διδακτικά καθήκοντα σε αντίστοιχους με την προς κάλυψη θέση τύπους σχολείων της οικείας βαθμίδας, έχοντας συμπληρώσει σε αυτά το 50% τουλάχιστον του υποχρεωτικού του ωραρίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass