Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκηρύχθηκε η θέση Διευθυντή

ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΔ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2019 15:38

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας προκήρυξε τη θέση Διευθυντή του 1ου 4/θ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (ΔΑΔ).

Έτσι καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για τη θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον κυρωμένο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Διευθυντών, να υποβάλουν, εάν το επιθυμούν, νέα-συμπληρωματική δήλωση προτίμησης για την προκηρυσσόμενη σχολική μονάδα, από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 14 Αυγούστου και ώρα 15:00, στη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Λάρισας.

Η αίτηση υποβάλλεται με ευθύνη του υποψηφίου, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου. Ο επιλεγείς διευθυντής, σύμφωνα με την προκήρυξη πρέπει: «Να διαθέτει τα προσόντα διορισμού και τοποθέτησης σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 48 του ν. 4415/2016 (ΦΕΚ 159/τΑ'/6-9-2016), να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του διευθυντή στη σχολική μονάδα και, να έχει ασκήσει για τρία τουλάχιστον έτη διδακτικά καθήκοντα σε αντίστοιχους με την προς κάλυψη θέση τύπους σχολείων της οικείας βαθμίδας, έχοντας συμπληρώσει σε αυτά το 50% τουλάχιστον του υποχρεωτικού του ωραρίου».