Εγγραφές στο ΔΙΕΚ του ΠΓΝΛ

ΑΠΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2019 15:20

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ανακοινώθηκε η έναρξη εγγραφών στο Δ.Ι.Ε.Κ. του Νοσοκομείου για το εκπαιδευτικό έτος 2019-20. Το Δ.Ι.Ε.Κ. λειτουργεί με την ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας».

Αιτήσεις εγγραφής στο Α΄ εξάμηνο και κατάταξης αποφοίτων συναφών ειδικοτήτων στο Γ΄ εξάμηνο, θα γίνονται δεκτές από τις 2 έως και 16 Σεπτεμβρίου 2019, 9:00-13:00, στη γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Σ., ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β' Κύκλου Σπουδών, Τ.Ε.Λ., ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας. Δικαίωμα υποβολής αίτησης κατάταξης πτυχιούχων συναφών ειδικοτήτων στο Γ΄ εξάμηνο έχουν απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑ.Λ., ΤΕΕ Β' Κύκλου, Τ.Ε.Λ., εξειδίκευση ΕΠΛ., Ι.Ε.Κ. συναφών ειδικοτήτων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Η φοίτηση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας www.uhl.gr. Τηλ.: 2413-502.590.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass