Στις 3 Σεπτέμβρη ξεκινούν οι επαναληπτικές πανελλαδικές

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2019 15:00

Ξεκινούν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Οι εξετάσεις για όλα τα μαθήματα ξεκινούν στις 4 το απόγευμα. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Οι υποψήφιοι των εσπερινών ΓΕΛ, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων ΓΕΛ. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων ΓΕΛ και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Εξεταστικά Κέντρα για τα ΓΕΛ ορίζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 9ο ΓΕΛ Αθηνών της ΔΔΕ Α’ Αθήνας (Τρώων 2, τκ 11851 Θησείο, τηλ. 210-3411548) και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 15ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Καρόλου Ντηλ 24, τκ 54623 , τηλ. 2310-231358).

Οι υποψήφιοι από τη Θεσσαλία θα εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη. Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ από όλη την Ελλάδα, για τα μαθήματα γενικής παιδείας και προσανατολισμού, θα εξεταστούν (προφορικά) στο 9ο Γυμνάσιο Ιλίου (Ποσειδώνος και Διός, τ.κ. 13122, Ίλιον, τηλ. 210 2624466) στην Διεύθυνση Δ.Ε. Γ’ Αθήνας.

Οι επαναληπτικές για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου. Ως Εξεταστικό Κέντρο για τους υποψηφίους από τη Θεσσαλία ορίζεται το 6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης της Δ/νσης ΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 13, τκ 54639).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass