Τέλος στην αγωνία και των υποψηφίων της Αγιάς

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ *ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 100% ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 22:00

Τέλος στην αγωνία και των υποψηφίων μαθητών της Αγιάς για μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έδωσε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τη χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

Πολλές οι επιτυχίες για τους τελειόφοιτους της περιοχής, οι οποίοι με ανακούφιση έκαναν δεκτά τα αποτελέσματα εισαγωγής στις σχολές της χώρας. Μεγάλη η χαρά για εκείνους που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και ικανοποίηση για όσους είδαν να περνούν σε κάποια σχολή δεύτερης προτίμησης.

Μεταξύ των επιτυχόντων, ο πρώτος στη βαθμολογία των πανελλαδικών, Χρήστος Μποτζιόρλος, που είχε συγκεντρώσει 18.748 μόρια, κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ η δεύτερη Ευαγγελία Μαγαλιούλη με 17.613 μόρια εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Κομοτηνής. Λόγω της βαθμολογίας του ο Χρήστος Μποτζιόρλος θα τιμηθεί από την τράπεζα Eurobank με το ποσό των 800 ευρώ και το ερχόμενο Σάββατο στην τελετή έναρξης της Γιορτής Μήλου και του Αγιώτικου Πανηγυριού θα του απονεμηθεί το «Βραβείο Ευάγγελου Κ. Καραμπάτσα» που συνοδεύεται με χρηματικό ποσό.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθούν και οι επιτυχίες δύο αδελφών. Πρόκειται για τη Βασιλική και τον Χρήστο Τσιγκαρίδα από την Αγιά. Η Βασιλική πέτυχε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο κι ο Χρήστος στη Σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στην Καβάλα, καταφέρνοντας έτσι να δώσουν μεγάλη χαρά σε φίλους, οικείους, μα κυρίως στη μητέρα τους που μόνη της εδώ και λίγα χρόνια τους μεγαλώνει μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Τη μεγάλη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα εξέφρασε στην «Ε» ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου, Νικόλαος Ντάβας, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των παιδιών επισημαίνοντας τον δύσκολο και καθημερινό αγώνα που έδωσαν, όχι μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο. Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων έδωσε τα συγχαρητήριά του κι ευχήθηκε καλές σπουδές σε όλους. Επισήμανε δε ότι το Γενικό Λύκειο Αγιάς είχε 100% επιτυχία αφού όλοι όσοι δοκιμάστηκαν στις πανελλαδικές εισήχθησαν σε σχολές.

Ο διευθυντής Νίκος Σταφύλης κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αγιάς με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την εισαγωγή τους στις πανεπιστημιακές σχολές της χώρας και τους εύχονται καλές σπουδές. «Η επιτυχία των μαθητών μας» αναφέρουν «άγγιξε το 100% κι αυτό μας κάνει υπερήφανους και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με μεγαλύτερη διάθεση και αισιοδοξία. Για τους μαθητές που επέλεξαν να μην συμμετάσχουν στις εξετάσεις, σημειώνουμε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν το όχημα που οδηγεί στην επαγγελματική αποκατάσταση μέσω της διεύρυνσης της γνώσης και του πνεύματος. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι θα υπάρξουν κι άλλα δρομολόγια προς αυτή την κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της ζωής τους, αρκεί να περιμένουν στον σταθμό και να μην εγκαταλείψουν».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass