Σημαντικές επιτυχίες Τυρναβιτών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 85% *ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 22:02

Σημαντικές είναι οι επιτυχίες των μαθητών του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου με βάση την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Με δεδομένη τη δυσκολία των φετινών θεμάτων σε ορισμένα μαθήματα τα αποτελέσματα δείχνουν ακόμα πιο σημαντικά αφού το ποσοστό της επιτυχίας ξεπέρασε το 85%.

Ωστόσο η κίνηση στο Λύκειο Τυρνάβου χθες ήταν λιγοστή αφού οι επιτυχόντες ενημερώθηκαν για τη σχολή στην οποία εισέρχονται από το διαδίκτυο.

Μιλώντας χθες στην «Ε» η κ. Κωνσταντινιά Πατσή δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιτυχίες των μαθητών της Γ’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου.

Συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς ενώ ευχαρίστησε τους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Τυρνάβου για την άψογη συνεργασία τονίζοντας ότι το θετικό αποτέλεσμα των μαθητών οφείλεται και στη δική τους συμβολή.

Και από την πλευρά του ιδιωτικού τομέα οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των μαθητών τους και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στη ζωή τους στο μέλλον.

Ανάλογες και οι δηλώσεις του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση. Ικανοποιημένος από τις επιτυχίες των μαθητών στα Λύκεια του Δήμου Τυρνάβου ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης συνεχάρη τους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες των Λυκείων του Δήμου Τυρνάβου για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης συγχαίρει τους γονείς και εκπαιδευτικούς για τον δικό τους αγώνα δίπλα στα παιδιά τους και τους μαθητές τους.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass