Ημέρα Ανοικτής Επίσκεψης

ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2019 16:37

Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Organic-PLUS (Horizon 2020 ), που υλοποιείται από το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνεται ημέρα ανοιχτής επίσκεψης για το κοινό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου, στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο, στις 18 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης τo Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχει στις εκδηλώσεις με τον τίτλο: «Europe in My Region», οι οποίες διοργανώνονται σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα παρουσιαστούν τόσο οι δραστηριότητες του Εργαστηρίου στο πλαίσιο του παραπάνω έργου όσο και δραστηριότητες στα υπόλοιπα ερευνητικά έργα, τα οποία υλοποιούνται από την ομάδα του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον αν. καθηγητή κ. Νικόλαο Κατσούλα.

Στόχος των εκδηλώσεων-παράλληλων δράσεων που πραγματοποιούνται είναι η ευρεία ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη συμβολή της πολιτικής συνοχής της ΕΕ στην υλοποίηση έργων και γενικότερα αναπτυξιακών παρεμβάσεων, στο πλαίσιο Επιχειρησιακών Προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass