Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διέθεσαν 1.100 ευρώ για το σχολείο τους

* Οι απόφοιτοι του Επαγγελματικού Λυκείου Αγιάς

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2019 19:24

Σε μια ενέργεια αξιέπαινη και παράδειγμα προς μίμηση προχώρησαν οι απόφοιτοι
-πλέον- μαθητές και οι μαθήτριες του Επαγγελματικού Λυκείου Αγιάς, καθώς κι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Διέθεσαν το ποσό των 1.100 ευρώ για αγορά εποπτικού υλικού προς όφελος της σχολικής τους μονάδας. Τα χρήματα κάλυψαν την αγορά δύο επιτοίχιων projectors, ασύρματης τηλεφωνικής συσκευής και τη συντήρηση – επισκευή μικροφωνικής – ηχητικής εγκατάστασης.
Τα παιδιά συγκέντρωσαν το συγκεκριμένο ποσό από την πώληση ημερολογίων και χορηγίες από τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, εμπορικά καταστήματα ένδυσης, επιχειρήσεις εμπορίας φρούτων και ψύξης κ.ά., καθώς και από πολίτες της Αγιάς.
Ο διευθυντής Νίκος Σταφύλης κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ, θέλοντας να τιμήσουν την έμπρακτη στήριξη στην επαγγελματική εκπαίδευση από την τοπική κοινωνία, δεσμεύονται ότι το ΕΠΑΛ Αγιάς θα σταθεί με σεβασμό, αντάξιο στις προσδοκίες της και θα διαδραματίσει τον ρόλο που η Πολιτεία του έχει αναθέσει. Συγχαίρουν δε τους μαθητές και τα μέλη του συλλόγου για την πρωτοβουλία τους και τους ευχαριστούν πολύ γι’ αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά.
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Σχετικά Άρθρα