Σε πρόγραμμα «Erasmus» το Λύκειο Γόννων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2019 15:32

Το Λύκειο Γόννων υλοποιεί πρόγραμμα «KA1 Erasmus+» που απευθύνεται σε καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου.

Στο πλαίσιό του, αντιπροσωπεία του σχολείου αποτελούμενη από τρεις καθηγητές, την κ. Γκανάτσιου Κατερίνα (Φυσικό), τον κ. Νικολαΐδη Μόσχο (καθηγητή Πληροφορικής και Μαθηματικών) και την κ. Μπέλτσιου Μαρία (Χημικό), παρακολούθησε το σεμινάριο “Interactive Teaching – Using Educationa Gamesand New Technology inorderto Enhance Learners’ motivation” που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Eruditus στο Όσλο της Νορβηγίας.

Σε μία εβδομάδα γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και δραστηριότητες εκπαιδεύτηκαν σε νέες μαθησιακές πρακτικές και ανέπτυξαν καινοτόμες μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας με χρήση Εκπαιδευτικών Παιχνιδιών, Νέων Τεχνολογιών και Εργαλείων WEB 2.0, που ενισχύουν τα κίνητρα των μαθητών για τη μάθηση.

Παράλληλα πραγματοποίησαν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, περιηγήθηκαν στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, επισκέφθηκαν αξιοθέατα και ήρθαν σε επαφή με τη σκανδιναβική κουλτούρα και νοοτροπία.

Kατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι Έλληνες καθηγητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν συναδέλφους τους από πολλές χώρες της Ευρώπης (Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Σλοβενία, Ρουμανία, Πολωνία), να συνεργαστούν μαζί τους, να συζητήσουν για εκπαιδευτικά θέματα και να ενισχύσουν την ευρωπαϊκή συνείδηση, δημιουργώντας προοπτικές για μελλοντική διεθνή συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass