Εκδήλωση για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Θα βραβευθούν παιδιά και φροντιστές

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2019 16:19

Ο Δήμος Λαρισαίων με αφορμή τα 6 χρόνια λειτουργίας του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» στη Λάρισα, διοργανώνει τιμητική εκδήλωση με τη συμμετοχή των φροντιστών, των μαθητών αλλά και των οικογενειών τους, σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ και τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί βράβευση των φροντιστών, των παιδιών που εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και των παιδιών - πτυχιούχων ξένων γλωσσών. Ζητήματα όπως η ανάδειξη της αναγκαιότητας της συμμετοχής των παιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία ως δικαίωμα, προϋπόθεση μάθησης και δημοκρατική πρακτική θέτονται σε προτεραιότητα σε μια πόλη που έχει βραβευτεί τον Σεπτέμβριο του 2017 από την UNESCO ως μία από τις 16 πόλεις στον κόσμο για την προσπάθειά της ως «Πόλη που Μαθαίνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass