Οι Σωτ. Βούλγαρης και Θωμ. Δαούλας πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:20
Ο κ. Σωτ. Βούλγαρης Ο κ. Σωτ. Βούλγαρης

Ο αντιδήμαρχος Σωτ. Βούλγαρης και ο δημοτικός σύμβουλος Θωμ. Δαούλας εκλέχθηκαν πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα, του Δήμου Λαρισαίων.

Τα μέλη των δύο Επιτροπών ορίσθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, με βάση το νέο καθεστώς του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς οι Σχολικές Επιτροπές ορίσθηκαν αργότερα των υπολοίπων Νομικών Προσώπων. Αναλυτικότερα οι Επιτροπές απαρτίζονται από τους εξής:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. «Σχολική Επιτροπή μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαρισαίων» με πρόεδρο τον κ. Βούλγαρη και αντιπρόεδρο τον κ. Δαούλα, με τα εξής μέλη: Ο δημοτικός σύμβουλος Βούλγαρης Σωτήριος αναπληρούμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Δαούλα Θωμά. Ο Κέδρας Κωνσταντίνος αναπληρούμενος από την Γκαλέκου Γεωργία. Η Αναγνωστοπούλου Καλλιόπη αναπληρούμενη από τον Γκρίμπα Αργύριο. Ο Γκουράβας Βασίλειος αναπληρούμενος από τον Κυριτσάκα Ευάγγελο. Η Κωνσταντάρα Μαρία αναπληρούμενη από τη Μακρή Δήμητρα. Ο Κοντός Αντώνιος αναπληρούμενος από την Κουτσοκώστα Αγόρη. Η Καλούδη Ευδοξία αναπληρούμενη από τη Γιαννακοπούλου Ραφαέλα-Θεολογία. Ο Σίμος Βασίλειος αναπληρούμενος από τον Μητρούλα Σπυρίδωνα. Ο Ζιάνας Ιωάννης αναπληρούμενος από τον Σωκράτους Σωκράτη. Ο δημοτικός σύμβουλος Παπαποστόλου Δημήτριος αναπληρούμενος από τη Σύμβουλο της 2ης Κοινότητας Τουρσουνίδου-Καλογήρου Φωτεινή. Ο Γκουρομπίνος Αθανάσιος αναπληρούμενος από τον Αδάμο Δημήτριο. Οι Παπαδάκης Κωνσταντίνος και Παπατζέλος Αθανάσιος ως δύο από τους αρχαιότερους Διευθυντές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναπληρούμενοι από τους Τζικούλη Αθανάσιο και Γκουντούρα Αθανάσιο. Η Παναγιώτου Παναγιώτα ως μία από τις αρχαιότερες Νηπιαγωγούς των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναπληρούμενη από την Κελεπούρη Ευαγγελία. Η Μπαρμπούτη Μαρία ως εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Λάρισας , αναπληρούμενη από τον Καρπέτα Γεώργιο.

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. «Σχολική Επιτροπή μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαρισαίων», με πρόεδρο τον κ. Δαούλα και αντιπρόεδρο τον κ. Βούλγαρη με τα εξής μέλη:

 Ο δημοτικός σύμβουλος Δαούλας Θωμάς αναπληρούμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Βούλγαρη Σωτήριο. Ο Γιαλαμάς Χριστόφορος αναπληρούμενος από τον Βλησαρούλη Αθανάσιο. Ο Γουργιώτης Δημήτριος αναπληρούμενος από τη Γερασοπούλου Μαρία. Ο Ιωαννίδης Δημήτριος αναπληρούμενος από τη Γιωτάκη Γεωργία. Ο Αναγνωστόπουλος Σωτήριος αναπληρούμενος από την Ντουλαβέρη Αριάδνη. Ο Κανταρτζής Ευάγγελος αναπληρούμενος από τον Καρυώτη Θεόδωρο. Η Τζιότζιου Άννα αναπληρούμενη από τον Ζαφειρίου Αντώνιο. Ο Λιόβας Δημήτριος αναπληρούμενος από τη Μέρα Ιωάννα. Ο Γερασάκης Δημήτριος αναπληρούμενος από τον Παζιάνα Γεώργιο. Ο Αγορίτσας Χρήστος αναπληρούμενος από τον Οικονόμου Ιωάννη. Ο Μάτος Ευάγγελος αναπληρούμενος από την Κουτζεκλίδου Βασιλική. Η Αργυρακούλη Ευθυμία και η Λίταινα Σύρμω ως οι αρχαιότερες Διευθύντριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναπληρούμενες από τις Κουφογιάννη Παρασκευή και Δεληζώνα Ζωή. Ο Καρπέτας Γεώργιος ως εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Λάρισας, αναπληρούμενος από την Μπαρμπούτη Μαρία. Ένας εκπρόσωπος των μαθητικών κοινοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον αναπληρωτή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass