"Εδωσαν χρώμα στο σχολείο τους"

ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:42

Μεταμορφώθηκε το προαύλιο του 13ου Δημοτικού Σχολείου με πέντε ολοκαίνουρια επιδαπέδια παιχνίδια που δημιουργήθηκαν για να περνούν στιγμές ανεμελιάς οι μαθητές.

Το σχολείο ξεχωρίζει για τα φρεσκοβαμμένα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, για τα όμορφα χρωματιστά παγκάκια, αλλά και για τους κάδους που απέκτησαν χρώμα. Στην παραπάνω παρέα και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης! Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων, γονείς, δάσκαλοι, αλλά και μικροί μαθητές συνεργάστηκαν για μια αυλή γεμάτη χρωματιστά παιχνίδια και παιδιά γεμάτα χαμόγελα.

Σε χρόνο-ρεκόρ στη θέση της γκρίζας σχολικής αυλής εμφανίστηκαν αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, το χρώμα κυριαρχεί παντού και πλέον τα παιδιά απολαμβάνουν να παίζουν στο προαύλιο! Με την όμορφη αυτή πρωτοβουλία οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να ψυχαγωγηθούν, αλλά και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και τους άλλους, συμμετέχοντας σε μια σειρά επιδαπέδιων παιχνιδιών στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές και τον κ. Τσικούρα Αντώνη -Isomat για τη χορηγία των χρωμάτων με τα οποία βάφτηκαν τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ. Τα χρώματα για τα παιχνίδια αγοράστηκαν από τον σύλλογο. Ευχαριστεί, επίσης, το καφέ "Βόλτα" για τα καφεδάκια που προσέφερε στους μεγάλους εθελοντές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass