Μαθητές από Ισπανία και Ιταλία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ERASMUS+"

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:52

Μαθητές από το 7ο Γενικό Λύκειο Λάρισας και σχολείων από τη Γρανάδα της Ισπανίας και το Κάλιαρι της Ιταλίας στο πλαίσιο του προγράμματος "Erasmus+" υποδέχτηκαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στο κτίριο της έδρας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Πινακάς, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρ. Καλομπάτσιος και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Διά βίου Μάθησης Ν. Λιούπας.

Οι μαθητές και οι καθηγητές των συμμετεχόντων σχολείων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, αλλά και γενικότερα για τη Θεσσαλία. Οι κ. Πινακάς, Καλομπάτσιος και Λιούπας μετέφεραν στους μαθητές τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Παράλληλα, επισήμαναν ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας πιστεύει στους νέους και τις δυνατότητές τους, καθώς «οι νέοι είναι το οξυγόνο της ζωής και φορείς νέων ιδεών» και στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τη συνεργασία και τη φιλία μεταξύ των λαών.

Στην ενημέρωση πήραν μέρος 13 μαθητές και 3 καθηγητές από το 7ο Λύκειο της Λάρισας, 13 μαθητές και 2 καθηγητές του Colegio Salesianos από τη Γρανάδα της Ισπανίας και 12 μαθητές και 4 καθηγητές και καθηγήτριες του Liceo 'A Pacinoti' από το Κάλιαρι της Σαρδηνίας της Ιταλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass