Ιδιαίτερα Μαθήματα: Είδη ιδιαίτερων και γιατί είναι αποδοτικά

Δημοσίευση: 06 Νοε 2019 10:38

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι μια αποδοτική μορφή διδασκαλίας που αποσκοπεί σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση των σχολικών βαθμών και των επιδόσεων στις τυποποιημένες σχολικές εξετάσεις αλλά όχι μόνο. Πριν δούμε το σύνολο των οφελών της ιδιαίτερης διδασκαλίας πάμε να δούμε τα είδη των ιδιαίτερων μαθημάτων που μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε αυτή τη χρονιά.

Οι τέσσερις κύριες μορφές είναι οι εξής:

  • Διδασκαλία ένας προς έναν. Εργαζόμενοι μόνο με έναν μαθητή τη φορά, οι εκπαιδευτές μπορούν να προσαρμόσουν τα μαθήματα στις ειδικές ανάγκες των μαθητών. Αυτή είναι συνήθως η καλύτερη μέθοδος διδασκαλίας. Όσον αφορά τις τιμές αν και θεωρείται η πιο ακριβή μέθοδος πλέον μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών και να βρείτε την καλύτερη περίπτωση για τις ανάγκες σας.
  • Διδασκαλία σε μικρές ομάδες. Ένας δάσκαλος είναι υπεύθυνος μιας ομάδας με ένα μικρό αριθμό μαθητών (συνήθως έως 3). Σύμφωνα με τις έρευνες, οι μαθητές συμμετέχουν συχνά σε μικρές ομάδες για να κερδίσουν τα οφέλη των ιδιαίτερων αλλά και να πετύχουν το περιβάλλον μιας τάξης. Επίσης οι τιμές είναι ανταγωνιστικές.
  • Διδασκαλία σε μορφή διάλεξης, είτε ζωντανά είτε σε βιντεοσκοπημένη μορφή. Οι διαλέξεις που παρέχονται σε αυτή τη μορφή συνήθως απευθύνονται σε ενήλικες. Οι διδάσκοντες μπορεί να είναι σωματικά παρόντες, να προτιμούν να διδάσκουν ζωντανά ή να έχουν επιλέξει  να κάνουν ένα μάθημα βιντεοσκοπημένο. Το κόστος των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων είναι ελαφρώς χαμηλότερο από εκείνο των ζωντανών και τα καταγεγραμμένα μαθήματα μπορούν να προσφερθούν σε πολλαπλές θέσεις σε ευέλικτα χρονοδιαγράμματα. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν πακέτα που συνδυάζουν και τους δύο τύπους διαλέξεων. Πολλά από αυτά τα είδη διδασκαλίας επικεντρώνονται στην προετοιμασία για δημόσιες εξετάσεις ενώ παρέχουν σημειώσεις και εικονικές εξετάσεις. Αν είσαι φοιτητής και ενδιαφέρεσαι γι’ αυτό το είδος της διδασκαλίας μπορεί να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους συνεργαζόμενους καθηγητές του tutors.gr.
  • Online διδασκαλία. Το διαδίκτυο προσφέρει μια μικρή, αλλά δυνητικά σημαντική αγορά για τη διδασκαλία. Η διδασκαλία αυτού του είδους μπορεί να ποικίλλει από την πολύ προσωπική διδασκαλία ενός ατόμου μέσω γνωστών πλατφορμών, τύπου skype,έως πλήρως αυτοματοποιημένα μαθήματα που προσαρμόζονται στις ικανότητες των μαθητών. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να επιτρέψουν στους σπουδαστές να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες εκτός του σημείου που μένουν. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα αντικείμενο που δεν υπάρχει στην περιοχή σας ή θέλετε ένα δάσκαλο που μένει μακριά. Ακόμα, πολλές φορές οι γονείς με μικρά παιδιά επιλέγουν αυτό τον τύπο διδασκαλίας σε μια προσπάθεια να δείξουν στο παιδί τους έναν δημιουργικό τρόπο να περνά μπροστά στον υπολογιστή. Όποιος και αν είναι ο λόγος που προτιμάτε την onlineεκπαίδευση το σίγουρο είναι ότι οι προβλεπόμενες τιμές είναι εξαιρετικές και αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο να στραφείτε σε αυτό τον τύπο διδασκαλίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass