Εκπαιδευτικό σεμινάριο για παιδαγωγούς

ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 15:40

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού με πρωτότυπες εκπαιδευτικές μεθόδους, θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο Κουκλοθεάτρου για τις παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του 2ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων με τη διεύθυνση της Αναστασίας Ξηρομερίτου από το Κουκλοθέατρο Λαμίας.

 Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση βασικών αρχών του κουκλοθεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού, πρακτικές δημιουργικής απασχόλησης και συμμετοχής των μικρών παιδιών, προσανατολισμένα στους βασικούς κορμούς γνώσης και αγωγής για παιδιά προσχολικής αγωγής.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα «Η Πόλη που Μαθαίνει» με την πεποίθηση ότι μια πόλη μαθαίνει και αλλάζει νοοτροπία ξεκινώντας από την παιδική ηλικία κατά την οποία μπαίνουν οι βάσεις για τη διαμόρφωση ενός ενεργού πολίτη με κριτική σκέψη και διάθεση συμμετοχής στα δρώμενα της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass