ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ:

Γονείς και μαθητές διένειμαν «γούρια»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 15:10

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Επαγγελματικού Λυκείου Αγιάς, τηρώντας την παράδοση πολλών χρόνων, ετοίμασε και φέτος χριστουγεννιάτικα στολίδια, κατά το έθιμο, «γούρια», τα οποία διένειμε σε πολίτες της Αγιάς την περασμένη Παρασκευή.

Στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχαν τόσο μαθητές και μαθήτριες του σχολείου όσο κι ο Δήμος Αγιάς διά των αντιδημάρχων Πέτρου Μπαρμπέρη και Ζάχου Μπατζιόλα. Η δράση του Συλλόγου θα συνεχιστεί με την παρουσία του στην Κεντρική πλατεία της πόλης κατά τη φωταγώγηση του δέντρου την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την κάλυψη μεταφορικών εξόδων των διδακτικών επισκέψεων όλων των μαθητών, το τρέχον σχολικό έτος.

Ο διευθυντής κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν κι επιβραβεύουν, τόσο την πρωτοβουλία του Συλλόγου και των εκπροσώπων του, Καλλιόπης Δαχτάρη, Χρυσοβαλάντως Μπρουζιούτη, Έλενας Καλέση, Ιωάννας Παπαγεωργίου όσο και την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας από δημότες της Αγιάς.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass