Και εγένετο αυλή…

ΛΥΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΑ 12ο ΚΑΙ 16ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 15:36

Ένα χρόνιο αίτημα εκπαιδευτικών και γονέων των νηπίων των δύο συστεγαζόμενων Νηπιαγωγείων, 12ο και 16ο, στη Λάρισα, που βρίσκεται στη συνοικία Αμπελοκήπων, ικανοποίησε ο Δήμος Λαρισαίων διαμορφώνοντας τον αύλειο χώρο τους.

Επί χρόνια, το οικόπεδο που βρισκόταν μπροστά από το σχολικό κτίσμα, αποτελούσε το «αγκάθι» στη λειτουργία τους, καθώς κρινόταν ακατάλληλο να παίζουν τα παιδιά σε αυτό. Τον χειμώνα δε, λόγω των καιρικών συνθηκών, ο χώρο αυτός γινόταν απροσπέλαστος, με λάσπες και μπάρες στάσιμων νερών να λιμνάζουν σε όλη την έκτασή του.

Σήμερα, η εικόνα του άλλαξε ριζικά, μετά από παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων και τα νήπια έχουν αποκτήσει πλέον έναν όμορφο χώρο για παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ζαούτσο, τοποθετήθηκε τάπητας στη μεγαλύτερη έκταση του προαύλειου χώρου των δύο νηπιαγωγείων και σε ένα σημείο του -που συνορεύει με διπλανό οικόπεδο -διαμορφώθηκε χώρος πρασίνου με φύτευση λουλουδιών και θάμνων.

Επίσης, ο κ. Ζαούτσος ανέφερε ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού του χώρου, έχει δημιουργηθεί στην περίφραξή του άνοιγμα για την είσοδο μεγάλων οχημάτων, όπως πυροσβεστικής και ασθενοφόρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass